Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten

Aangezien zeg nou alleen, iemand die houdt er niet van friet en ons hete snack? De frietkraam komt geheel op locatie tot wil. Dit mag bij jou in de achtertuin bestaan, op een oprit, op een feestlocatie of ergens in ons park. Niks kan zijn te gek en daar kan altijd meegedacht worden. Elke dag in een week kun jouw ons frietkraam met huis huren in Zevenhuizen (Heeze-Leende).

De gasten zullen smullen over een verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes bestaan betreffende zorg uitgezocht en geraken afgenomen voor de oudste leveranciers.

De missie: dit onderhouden met onbeperkt dit grootste collectie verse friet en een onwijs scala van voordeligste kwaliteit snacks voor u dan ook op locatie.

Wilt u dan ook een frietwagen huren? Bel vervolgens betreffende 06 2277 9592 of email naar: info@henkpatat.nl. En we reserveren een frietwagen voor u dan ook. U dan ook kunt de huurprijs vooraf betalen via een bank. Of u dan ook kunt op locatie met contant bedrag afrekenen. Direct bij een begint aangaande de bruiloft, festiviteit ofwel evenement.

Wij bestaan voortkomen uit Snackbar City Nuenen ook niet de grootste maar immers een allerlekkerste betreffende Nederland!!! Na 14 jaar de zaak en frietwagens geëxploiteerd te beschikken over. Focussen wij ons meteen perfect op de patatkramen. Kijk eens op  voor meer informatie.

Een frietwagen huren voor de verjaardag, trouwplechtigheid ofwel ander evenement valt altijd juist in de smaak. Frietfestijn.

Heb jij binnenkort een reden voor een feestje en wil je het bikken voor de gasten verzorgen? Dan is ons frietkraam huren een volmaakte uitkomst. Dit huren over ons frietkraam kan zijn uitstekende gelegenheid teneinde jouw gasten te voorzien over een maaltijd.

.. Wij werken op basis van ons ALL-inclusive ontwerp, uiteraard u beseft met tevoren hetgeen de kosten zijn. Tijdens een paar uur ogen wij voor u gasten klaar en mogen ze onbeperkt friet en snacks schransen zoveel ze wensen ...

Geeft u ons beslist omvangrijk festiviteit? Dan mogen wij verder met verschillende wagens op locatie komen. Alle Mobiele frietwagens teneinde te huren voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

De frietwagen in regio Brabant heeft enkel eersteklas producten over. De snacks en friet, die dagelijks vers uitgesneden wordt, worden gebakken in 100 % vegetaal frituurvet.

Zo locatie bovendien is vervolgens 25 km vanuit onze thuislocatie in de gemeente Asten geraken er voorrijdkosten genoeg in rekening gebracht. 

Informeer altijd in het begin tot een dag en dit tijdstip waarna u ons wilt boeken. Dat voorkomt teleurstellingen.

Ons frietkraam op maat Of u over nostalgische entourages houdt, website of verdere aangaande modern - voor ons huurt u dan ook een frietkraam die ons warme en toch frisse ambiance ademt.

Voor feesten betreffende niet zo personen, biedt De Goudgele Leeuw ons prijsopgave op maat. Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden met bijvoorbeeld ons dessert ofwel schepijs. Iemand collectie is ook mogelijk, evenals ons menu samen betreffende een saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *